Světoznámé dětské jazykové zkoušky Cambridge YLE poprvé v Pygmalionu!

29.7.2013

Je pondělí 17. června, půl druhé odpoledne, a ke dveřím Pygmalionu začínají přicházet první kandidáti dětských Cambridgeských zkoušek YLE (Young Learners English).

Letos poprvé žáci Pygmalionu absolvovali tyto mezinárodní jazykové zkoušky určené dětem ve věku již od 6 let. Zkoušely se všechny tři stupně jazykové obtížnosti: Starters, Movers i Flyers.

Pygmalion je jednou z mála jazykových škol, které se zaměřují na přípravu dětí k těmto zkouškám. Pro nejmenší jsou to YLE Starters, pro pokročilejší YLE Movers a třetím stupněm jsou YLE Flyers pro děti, které už mají znalost angličtiny na středně pokročilé úrovni. Tyto Cambridgeské zkoušky jsou mezinárodně uznávané a jsou rovněž skvělým způsobem jak připravit děti ke zkouškám vyšším - PET nebo FCE. Certifikáty získané na základě úspěšného zvládnutí jednotlivých úrovní zkoušek mohou rovněž pomoci při přijímacích zkouškách na střední školy.

Přípravné kurzy jsou v Pygmalionu vedeny zábavnou formou, včetně rozmanitých jazykových her a jiných doprovodných aktivit, při kterých se děti nenásilnou formou připraví na některou z těchto zkoušek. Mnozí malí studenti kurzy Pygmalionek a Pupil navštěvují již od svých 3 let a získání mezinárodně uznávaného certifikátu je pro tyto děti výbornou motivací a celkovou satisfakcí jak pro ně samotné tak pro rodiče, kteří si tímto ověří, co se jejich dítě naučilo a jak dobře anglický jazyk ovládá.