Naše děti jsou připravovány k mezinárodním zkouškám YLE, KET a PET

2.10.2012

Víte, že všechny naše dětské kurzy jsou metodicky připraveny tak, aby děti byly schopné složit mezinárodní cambridgeskou zkoušku YLE, KET či PET?

Při využití současných metod, s použitím moderních učebních materiálů a s pomocí dobrého učitele je možné se anglickému jazyku naučit rychle a neztratit při tom zájem a chuť, tvrdí metodička školy Mgr. Romana Ćmielová, která je certifikovanou zkoušející Cambridge Centre a zároveň připravuje veškeré sylaby dětských kurzů na naší škole. Světoznámá instituce Cambridge ESOL nabízí prestižní zkoušky pro děti už od věku sedmi let. Děti, které si tuto dětskou zkoušku vyzkouší, nemají problém zvládnout jazyk. Získání dětského certifikátu YLE pomáhá dětem lépe pochopit mezinárodní zkoušky vyšších úrovní, se kterými se setkají na středních školách. Metoda výuky je řádně propracovaná, mezinárodní zkoušky jsou stále častěji vyžadovány i při přijetí na střední školy v regionu, proto jsme se rozhodli umožnit i našim dětem přípravu k těmto zkouškám. Výuka má tak jasně stanovený cíl a děti i rodiče mohou lépe vidět pokroky, kterých dítě za rok dosáhlo.

Využijte posledních volných míst v dětských kurzech Ostrava, Třinec a Český Těšín. Pokud máte zájem o bližší informace o kurzech, kontaktujte příslušného koordinátora pobočky.

Ukázková hodina je u nás samozřejmostí.